Home / Inne / Gingerbread Dark Chocolate Mocha

Gingerbread Dark Chocolate Mocha

Produkty MONIN

  • 30 ml sosu czekoladowego MONIN  Chocolat Noir
  • 15 ml syropu MONIN Sirop de Pain d’Epices

Pozostałe Składniki

  • 1 espresso
  • 240 ml milk 

 

Metoda
Nalać smaki MONIN do szklani / kubka, odstawić.
Podgrzać mleko spieniając je , następnie zalać nim smaki MONIN
Wlać kawę i
Podawać

Szkło
Tumbler

 

Oryginalna receptura na stronie MONIN

Monin

About Lidia Karecka

Lidia Karecka
Barmanka pracująca w Londynie. Kobiece spojrzenie na świat barmański.

Sprawdź również

Tangerine Sorbet Float

Produkty MONIN : 3/4 oz. syropu MONIN Orange Tangerine Pozostałe składniki: 1 gałka sorbetu 3 oz. Szampana …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *