Home / Alkohole / 3 powody dla których warto produkować własny alkohol

About Paweł Babiak

Paweł Babiak

Barman, podróżnik, bloger.

Pracowałem w takich miejscach jak Londyn, Budapeszt, Singapur czy Kuala Lumpur, gdzie zdobyłem w 2010 mistrzostwo Malezji w mixologii.
Poprzez tego blog pragnę podzielić się z wami moimi doświadczeniami ze świata barmaństwa.

Sprawdź również

Drożdże gorzelnicze – czym są i jak wybrać najlepsze?

Domowy wyrób bimbru, likierów czy whisky nie jest możliwy bez drożdży. Ich stosowanie gwarantuje fermentację …

Jeden komentarz

  1. Th;t9#3&as a scary photo, all right. She looks a little like David Hasslehof in a wig. She never was my cup of tea anyway. Good luck with the chin whiskers. I hope they don't grow back in thicker and darker than before.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *