Home / Inne / Caramel Nut Crunch Frappe

Caramel Nut Crunch Frappe

Produkty MONIN 

  • 1/2 oz. sosu MONIN Caramel
  • 1/2 oz. syropu MONIN Toffee Nut

Pozostałe Składniki

  • 2 kubki lodu
  • 2 porcje espresso
  • 3 oz. mleka 2%

 

Sposób przygotowania

1. Łączmy w blenderze wszstkie składniki z wyjątkiem lodu.
2. Szklankę w której będziemy podawać napój wypełniamy lodem, po czm przsypujemy go do blendera .
3. Blendujemy do uzyskania gładkiej konsystencji.
4. Mieszankę przelewam do szklanki
5. Dekorujemy

Szkło
16 oz. Tall/Pint

Oryginalna receptura na stronie MONIN

Monin

About Lidia Karecka

Lidia Karecka
Barmanka pracująca w Londynie. Kobiece spojrzenie na świat barmański.

Sprawdź również

Jakie drinki bezalkoholowe można znaleźć w sklepach

Artykuł Sponsorowany W sklepach dostępne są zarówno gotowe produkty alkoholowe, jak wódki, wina czy rumy, …

2 Komentarze

  1. Monin caramel is my favourite syrup, though I bet the caramel nut crunch is great!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *