Home / Koktajle / ESPRESSO MARTINI

ESPRESSO MARTINI


ESPRESSO MARTINI


After Dinner Cocktail

Metoda: Szejkowanie

  • 50ml Wódki
  • 10ml Kahlúi
  • 30ml Mocnego Espresso
  • Syrop cukrowy (zgodnie z preferencjami pijącego)

Wykłócić dobrze w szejkerze, po czym przecedzić do schłodzonej szklanki koktajlowej.

About Paweł Babiak

Paweł Babiak

Barman, podróżnik, bloger.

Pracowałem w takich miejscach jak Londyn, Budapeszt, Singapur czy Kuala Lumpur, gdzie zdobyłem w 2010 mistrzostwo Malezji w mixologii.
Poprzez tego blog pragnę podzielić się z wami moimi doświadczeniami ze świata barmaństwa.

Sprawdź również

Sztuka obdarowywania: Gutt Vodka – prezent z klasą

Informacja prasowa   Szczególna okazja skłania nas do poszukiwania wyjątkowych prezentów. Chcąc podarować najbliższym to, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *