Home / Inne / Flaga rasta w kieliszku

Flaga rasta w kieliszku

W tym filmiku nauczymy się jak zrobić flagę Etiopii, czyli tak zwaną flagę rasta w kieliszku. Nieco zmodyfikowałem poprzednią recepturę, aby kolor żółty był bardziej widoczny. Będziemy potrzebowali:
• Grenadyny
• Likieru brzoskwiniowego
• Sok pomarańczowy
• Likieru melonowego lub miętowego (zielonego)
• Opcjonalnie odrobine wódki

About Paweł Babiak

Paweł Babiak

Barman, podróżnik, bloger.

Pracowałem w takich miejscach jak Londyn, Budapeszt, Singapur czy Kuala Lumpur, gdzie zdobyłem w 2010 mistrzostwo Malezji w mixologii.
Poprzez tego blog pragnę podzielić się z wami moimi doświadczeniami ze świata barmaństwa.

Sprawdź również

Bar z grami

Jeden komentarz

  1. Thhis is the perfect site foor everyone who really wants
    to understand this topic. You kow so much its almost hard to argue with you (not that I personally will
    need to…HaHa). You certainly put a fresh spin on a topicc that’s been written about
    for many years. Excellent stuff, just great!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *