Home / Inne / Gingerbread Latte

Gingerbread Latte

Produkty MONIN 

  • 1 oz. syropu piernikowego  MONIN Gingerbread

Pozostałe Składniki

  • 1 porcja espresso
  • 6 oz. mleka

 

 

Sposób przygotowania

1. Łączymy wszystkie składniki z wyjątkiem mleka, w kubku w którym będziemy podawać napój.
2. Mieszany i odstawiamy.
3. W osobnym naczyniu spieniamy mleko.
4. Nalewamy spienione mleko do kuba i całość delikatnie mieszamy.
5. Dekorujemy.

Szkło
16 oz. Mug

Oryginalna receptura na stronie MONIN

Monin

About Lidia Karecka

Lidia Karecka

Barmanka pracująca w Londynie.
Kobiece spojrzenie na świat barmański.

Sprawdź również

Tangerine Sorbet Float

Produkty MONIN : 3/4 oz. syropu MONIN Orange Tangerine Pozostałe składniki: 1 gałka sorbetu 3 oz. Szampana …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *