Home / Koktajle / GOLDEN DREAM

GOLDEN DREAM


GOLDEN DREAM

After Dinner Cocktail

Metoda: Szejkowanie

  • 20ml Galliano
  • 20ml Triple sec
  • 20ml Soku pomarańczowego
  • 10ml Śmietanki

Wykłócić dobrze w szejkerze, po czym przecedzić do schłodzonej szklanki koktajlowej.

About Paweł Babiak

Paweł Babiak

Barman, podróżnik, bloger.

Pracowałem w takich miejscach jak Londyn, Budapeszt, Singapur czy Kuala Lumpur, gdzie zdobyłem w 2010 mistrzostwo Malezji w mixologii.
Poprzez tego blog pragnę podzielić się z wami moimi doświadczeniami ze świata barmaństwa.

Sprawdź również

Slow Cofortable Screw Against The Wall

Sposób przygotowania: Wszystkie składniki dobrze wyszejkować w shakerze. Przelać używając metody “single straining”  do szklanki …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *