Home / Mały ekran / HORSE’S NECK

HORSE’S NECK


HORSE’S NECK


Longdrink

Metoda: Budowana

  • 40ml Koniaku
  • 120ml Ginger Aleli
  • Kilka kropel Angostura bitters (opcjonalnie)

Wlej wszystkie składniki bezpośrednio do szklanki konsumpcyjnej wypełnionej lodem. Wymieszaj łyżką barmańską. Opcjonalnie można dodać kropli Angostura bitters
Dekoracja: Długa oraz szeroka spirala z skórki cytryny

About Paweł Babiak

Paweł Babiak
Barman, podróżnik, bloger. Pracowałem w takich miejscach jak Londyn, Budapeszt, Singapur czy Kuala Lumpur, gdzie zdobyłem w 2010 mistrzostwo Malezji w mixologii. Poprzez tego blog pragnę podzielić się z wami moimi doświadczeniami ze świata barmaństwa.

Sprawdź również

Breakfast Martini

Sposób przygotowania: Dobrze wyszejkuj wszystkie składniki w shakerze. Przelej używając metody “doubble straining”. Podawaj w kieliszku …