Home / Alkohole / Lista nagród na Tales of the Cocktail 2015

Lista nagród na Tales of the Cocktail 2015

Kategorie międzynarodowe

Międzynarodowy barman roku – Ryan Cheti (London)
Najlepsza załoga na arenie międzynarodowej – 28 Hong Kong Street (Singapore)
Najlepszy brand amabasador – Claire Smith-Warner (Belvedere Vodka)
Najlepszy nowopowstały Cocktail Bar – Dandelyan (London)
Najlepszy bar restauracyjny – The Blind Pig at Social Eating House (London)
Najlepszy bar hotelowy – The Beaufort Bar, The Savoy (London)
Najlepszy High Volume Cocktail Bar – Black Pearl & The Attic (Melbourne)
Najlepszy Cocktail Bar – The Artesian (London)

Ogólne kategorie

Najlepszy Mentor – Jim Meehan
Helen David Lifetime Achievement Award – Jonathan Downey
Najlepsze na świecie menu cocktailowe – Dead Rabbit (New York)
Najlepsza selekcja alkoholi – Canon (Seattle)
Best New Spirit or Cocktail Ingredient – Amaro di Angostura

Ameryka

Amerykański barman roku – Ivy Mix (Brooklyn)
Najlepszy nowy Cocktail Bar – ABV (San Francisco)
Najlepsza amerykańska załoga – Employees Only (New York)
Najlepszy amerykański Brand Ambassador – Brooke Arthur (Brand Spirits)
Najlepszy amerykański bar restauracyjny – Eastern Standard Kitchen & Drinks (Boston)
Najlepszy amerykański bar hotelowy – The Broken Shaker (Miami Beach)
Najlepszy amerykański Cocktail Bar – Williams & Graham (Denver)
Najlepszy amerykański High Volume Cocktail Bar – Employees Only (New York)

Kategorie publicystyczne

Najlepsza publikacja o tematyce: Cocktail & Spirits – PUNCH (US)
Najlepszy pisarz w tematyce: Cocktail & Spirits – Dave Broom (UK)
Najlepsza nowa książka o tematyce koktajli – ‘Liquid Intelligence: The Art & Science of the Perfect Cocktail’ by Dave Arnold (US)
Najlepsza nowa ksążka poświęcona trunkom – ‘Whisky, the Manual’ Dave Broom (UK)

About Paweł Babiak

Paweł Babiak
Barman, podróżnik, bloger. Pracowałem w takich miejscach jak Londyn, Budapeszt, Singapur czy Kuala Lumpur, gdzie zdobyłem w 2010 mistrzostwo Malezji w mixologii. Poprzez tego blog pragnę podzielić się z wami moimi doświadczeniami ze świata barmaństwa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *