Home / Koktajle / Peach Hibiscus Mimosa

Peach Hibiscus Mimosa

Produkty MONIN

  • 1/2 oz. syropu MONIN  Hibiscus Syrup
  • 1/2 oz. purée MONIN Peach Fruit

Składniki

  • lód
  • 4 oz. szampana
  • 2 oz. świeżo-wyciśniętego soku z pomarańczy

Sposób przygotowania
1. Wszystkie składniki, z wyjątkiem napoju gazowanego łączymy w shakerze zgodnie z podaną kolejnością
2. Energicznie szejkujemy.
3. Przecedzamy przelewając napój do schłodzonej szklanki.
4. Uzupełniamy napojem gazowanym
5. Dekorujemy.

Szkło
Kieliszek do Szampana /Flute (8 oz. )

Oryginalna receptura na stronie MONIN

Monin

About Lidia Karecka

Lidia Karecka
Barmanka pracująca w Londynie. Kobiece spojrzenie na świat barmański.

Sprawdź również

Wino musujące – jak wybrać odpowiedni dla siebie trunek?

Białe wino musujące, popularnie nazywane w Polsce szampanem, jest idealnym dodatkiem do dań. Sommelierzy, zajmujący …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *