Home / Koktajle / RUSSIAN SPRING PUNCH

RUSSIAN SPRING PUNCH


RUSSIAN SPRING PUNCH


Sparkling Cocktail

Metoda: Kombinowana

  • 25ml Wódki
  • 25ml Soku z cytryny
  • 15ml Créme de Cassis
  • 10ml Syropu cukrowego

Wykłuć wszystkie składniki w szejkerze i wlej do szklanki. Dopełnij winem musującym.

About Paweł Babiak

Paweł Babiak

Barman, podróżnik, bloger.

Pracowałem w takich miejscach jak Londyn, Budapeszt, Singapur czy Kuala Lumpur, gdzie zdobyłem w 2010 mistrzostwo Malezji w mixologii.
Poprzez tego blog pragnę podzielić się z wami moimi doświadczeniami ze świata barmaństwa.

Sprawdź również

Sztuka obdarowywania: Gutt Vodka – prezent z klasą

Informacja prasowa   Szczególna okazja skłania nas do poszukiwania wyjątkowych prezentów. Chcąc podarować najbliższym to, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *